Saltar al contingut

Assistent d'accessibilitat

El nostre Assistent dAccessibilitat ha estat desenvolupat amb lobjectiu dadaptar el contingut dels llocs web per a tots.


Eliminant barreres i assegurant que totes les persones, incloses aquelles amb discapacitats, puguin accedir a la informació i navegar sense dificultats.


A continuació, et presentem les funcionalitats de l'assistent d'accessibilitat i com les pots utilitzar per personalitzar la teva experiència.

Perfil Visual de nuestro Asistente de Accesibilidad

Depenent del perfil de configuració seleccionat, es mostraran uns paràmetres o altres a l'apartat de sota.

Visual

● ACTIVAR LOCUCIONS:
En activar aquesta opció, es reproduiran locucions i lectures del contingut del lloc web. Això pot ser útil per a persones amb dificultats visuals o aquelles que prefereixen escoltar el contingut en lloc de llegir-lo.


● MODE BLANC I NEGRE:
Visualització en escala de grisos. En habilitar aquesta opció, el lloc web es mostrarà en tons de gris, cosa que pot ser útil per a persones amb problemes de visió o sensibilitat al color.


● MODE CONTRAST:
Inverteix els colors del lloc oferint un alt contrast. Aquesta opció pot millorar la llegibilitat i la visualització per a persones amb dificultats visuals.


● DESTACAR FOCAMENT:
Ressalta els elements a què fa clic l'usuari o usuària. Aquesta opció ajuda a millorar l'orientació i la navegació al lloc web.


● AUGMENTAR LA MIDA DE LA FONT:
Permet augmentar la mida del text del lloc. Aquesta opció ajuda a millorar la visibilitat i llegibilitat del text dels llocs web.

● MODE LEGIBLE: Activar o desactivar una font el més llegible possible. Aquesta opció garanteix una millor llegibilitat del text al lloc web.  


● AUGMENTAR LA MIDA DE LA PÀGINA:
En activar aquesta funcionalitat, s'ampliarà el contingut de la pàgina web per millorar la llegibilitat i visibilitat de tots els elements. Aquesta opció és especialment útil per persones amb dificultats visuals o aquelles que prefereixen un text més gran per a una experiència de lectura més còmoda.


● CURSOR GRAN:
Aquesta funció us permet augmentar o reduir la mida del cursor al lloc web. Si trobeu dificultats per visualitzar el cursor estàndard, podeu ajustar-lo segons la vostra preferència.


● SO EN FER CLICK:
En activar aquesta opció, es proporcionarà un indicador auditiu quan feu clic a elements interactius del lloc web. Això pot ajudar persones amb diversitat visual o cognitiva a confirmar les accions realitzades.


● DESTACAR ENLLAÇOS:
Aquesta opció aplica un subratllat sobre els enllaços del lloc web o altres elements que es poden fer clic per destacar sobre la resta de contingut del lloc. Si tens dificultats per identificar enllaços, habilitar aquesta opció en facilitarà l'accés.


● DESCRIPCIÓ D'IMATGES
:
Aquesta funció mostra un cartell amb la descripció alternativa de la imatge sobre la qual es deixa el cursor.

Perfil Visual de nuestro Asistente de Accesibilidad
Perfil Auditivo de nuestro Asistente de Accesibilidad

Auditiu

● ACTIVAR O DESACTIVAR VÍDEOS DE LLENGUA DE SIGNES ESPANYOLA:
Aquesta opció et permet activar o desactivar tots els vídeos en llenguatge de signes de la web. Aquesta opció de configuració afavoreix laccessibilitat per a perfils amb diversitats funcionals cognitives i auditives.


● ACTIVAR SUBTITULAT PER A VÍDEOS (Pròximament):
Aquesta opció et permet activar o desactivar els subtítols als arxius de vídeo disponibles a la web. Encara estem desenvolupant aquesta funcionalitat. La nostra màxima prioritat és sempre seguir millorant els nostres serveis.

Cognitiu

● ACTIVAR PICTOGRAMES:
Aquesta funció activa l'aparició de Pictogrames a certs punts del lloc web. Aquesta funció serveix per afegir context i coherència a la informació del lloc, afavorint laccessibilitat per a perfils amb diversitats funcionals cognitives.


● ACTIVAR O DESACTIVAR VÍDEOS DE LLENGUA DE SIGNES ESPANYOLA:
Aquesta opció et permet activar o desactivar tots els vídeos en llenguatge de signes de la web. Aquesta opció de configuració afavoreix laccessibilitat per a perfils amb diversitats funcionals cognitives i auditives.


● CURSOR GRAN:
Aquesta funció us permet augmentar o reduir la mida del cursor al lloc web. Si trobeu dificultats per visualitzar el cursor estàndard, podeu ajustar-lo segons la vostra preferència.


● DESTACAR ENLLAÇOS:
Aquesta opció activa un zoom que s'aplica sobre els enllaços del lloc web o altres elements que es poden fer clic. Si tens dificultats per llegir enllaços petits, habilitar aquesta opció en facilitarà l'accés.


● MODE LEGIBLE: Activar o desactivar una font el més llegible possible. Aquesta opció garanteix una millor llegibilitat del text al lloc web.


MODE DISLÈXIA: Aquesta funció activa una tipografia que facilita la lectura de textos a persones amb dislèxia.


● SO EN FER CLICK:
En activar aquesta opció, es proporcionarà un indicador auditiu quan feu clic a elements interactius del lloc web. Això pot ajudar a persones amb diversitat visual o cognitiva per confirmar les accions realitzades.


● DESCRIPCIÓ D'IMATGES:
En activar aquesta opció, es proporcionarà un indicador auditiu quan feu clic a elements interactius del lloc web. Això pot ajudar a persones amb diversitat visual o cognitiva per confirmar les accions realitzades.

Perfil Cognitivo de nuestro Asistente de Accesibilidad
Perfil de Ayuda de nuestro Asistente de Accesibilidad

Ajuda

● DOCUMENTACIÓ:
Aquest enllaç et redirecciona a la documentació corresponent a l'assistent d'accessibilitat.
 
SUGGERIMENTS:
Aquest enllaç et redirecciona al nostre formulari de contacte. Envia'ns els teus suggeriments i intentarem millorar el nostre sistema.

Obten tu versión de demostración gratuita de nuestro Asistente de Accesibilidad

En Accesia Soluciones, creemos firmemente en hacer que la web sea accesible para todos. Es por eso que estamos ofreciendo una versión de demostración gratuita de nuestro Asistente de Accesibilidad.

Durante un mes, tendrás la oportunidad de probar cómo nuestra solución puede mejorar la experiencia en línea para todos tus usuarios. 

Descubre cómo puedes hacer que tu sitio web sea más inclusivo y accesible para todos. ¡Contáctanos hoy mismo y comienza tu viaje hacia una web más accesible!

Soft Minimalist Download Multiple Devices Mockup (1)

Esperem que gaudiu d'una experiència web més accessible amb l'Assistent d'Accessibilitat d'Accessia!

Si tens alguna pregunta addicional o suggeriment de millora, no dubtis en contactar-nos:

© 2024 Accesia Soluciones SL – Tots els drets reservats