Saltar al contingut

Fes la teva web accessible per a tots

Accesia, som experts en solucions d'accessibilitat web per Administracions Públiques i empreses, seguint estrictament -i superant- la normativa existent (WCAG, UNEIX, REIAL DECRET 1494/2007….) 

La nostra solució no només us permet ampliar l'abast de l'impacte de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de la vostra empresa, sinó que també t'ajuda a destacar-te diferenciar-te de la competència.
 
Teclado de ordenador con botón de accesibilidad web

Els nostres serveis

Assistent d'accessibilitat

El nostre Assistent d'accessibilitat, un panell que s'integra al teu lloc web i adapta i reforça els continguts per trencar les barreres d'accessibilitat i que tots els usuaris puguin accedir, utilitzar i navegar al teu lloc web sense dificultats.

Compta amb diferents funcionalitats que li permeten adaptar el contingut de la teva web, adequant-se a cada usuari i atenent les seves necessitats individuals.

Interpretació de Signes per a esdeveniments

Posem a la teva disposició la nostra plantilla d'intèrprets altament capacitats formada per professionals amb més de 10 anys d'experiència per conferències, esdeveniments, sessions formatives….

Tant en modalitat presencial com en línia, adaptem la comunicació a les teves necessitats i garantim una experiència fluida.

El teu lloc web en format App

La teva web comptarà amb la seva pròpia aplicació per a Android, iPhone (iOS) i Windows, sense necessitat de preocupar-se per la seva actualització ni per la publicació de les últimes notícies i contingut, ja que s'actualitzarà automàticament reflectint els canvis realitzats al lloc web.

Què passa si l'aplicació es troba en un lloc sense connexió? Cap problema. L'aplicació intentarà connectar-vos per actualitzar el contingut més recent.

Productes jurídics

En col·laboració amb el prestigiós bufet d'advocats Advocat Amicespecialistes en Dret Civil, Mercantil i Noves tecnologies-. ens assegurem de mantenir la integritat del teu lloc web, proporcionant un entorn segur i fiable que inspiri confiança en els usuaris. 

Oferim tot tipus de serveis jurídics: plans antifrau, bústia anònima de denúncies, serveis de transparència i participació, consultoria en matèria de protecció de dades, etc.

Clients i col·laboradors

Aquests són alguns dels clients que ja han confiat en nosaltres per proporcionar als visitants una accessibilitat digital completa i col·laboradors amb els quals ens hem associat per avançar en la millora de l'accessibilitat digital.

La imagen muestra un primer plano de las manos de una persona de negocios, con la persona trabajando en una computadora. Está utilizando activamente internet y participando en plataformas de redes sociales.
La imagen muestra un primer plano de las manos de una persona de negocios, con la persona trabajando en una computadora. Está utilizando activamente internet y participando en plataformas de redes sociales.

El nostre equip d'experts està llest per ajudar-te a crear una experiència inclusiva per als visitants

No perdis l'oportunitat de marcar la diferència.
Contacta'ns ara i comença a construir un entorn digital accessible per a tothom!

© 2024 Accesia Soluciones SL – Tots els drets reservats